Kcal Factory - frokost på Frederiksberg

Midt på Frederiksberg, langs Gammel Kongevej, finder du Kcal Factory – dit sunde alternativ til fastfood. Vi ligger blandt andet tæt på Frederiksberg metro, Frederiksberg Rådhus og CBS.

Gammel Kongevej, også kendt som Frederiksbergs uofficielle hovedgade, er især kendt for de mange spisesteder og muligheder for fastfood – men hos Kcal Factory, vil vi gerne byde dig på en sund og nem frokost – for den nemme løsning behøver ikke altid at være den usunde løsning. Derfor kan du nu bestille en sund frokost på Frederiksberg, både online og i vores butik.

Vores kroppe har brug for vitaminer, proteiner og kostfibre for at fungere optimalt. Men desværre er den livsstil, de fleste af os lever den dag i dag, i stor grad præget af forarbejdede fødevarer og usunde kostvaner. Med en frokost fra Kcal Factory får du næringsholdig og sund mad, som giver din krop brændstof og energi til at komme igennem dagen.

En sund og nærende frokost

Der er et utal af muligheder, når det kommer til traditionel fastfood og frokost på Frederiksberg. Men vi har valgt at lave et sundere alternativ, så du kan få en sund og nærende frokost – hvad end du er på farten eller skal have en frokost med på arbejde.

Hos Kcal Factory på Frederiksberg laver vi nemlig sprøde og friske salater, lune sandwiches og friskpressede juices. Alle vores retter er lavet på sunde, friske og mættende råvarer, så du kan føle dig mæt og fyldt op på energi helt indtil aftensmad.

Alt hvad du finder på vores menukort, kan du bestille både online og i vores butik på Frederiksberg. Vi har lette, men mættende frokost-retter til enhver smag. Prøv eksempelvis vores salater: Kcal’s Caesar, The Mexican, Chicken Sesame, Tuna Power, Veggie Power eller byg din egen salat, så du får lige præcis de ingredienser, du bedst kan lide.

Er du mere til en sprød sandwich til frokost? Alle vores sandwiches er lavet på fuldkornsbrød og med både mættende og sunde ingredienser. På vores menukort hos Kcal på Frederiksberg kan du eksempelvis finde en Kcal’s Classic, Spicy Beef, The Green One, Salmon Sandwich og mange flere. Vi har nemlig salater og sandwiches til alle – både til dem, der spiser vegetarisk, til pescetaren eller til kødspiseren.

Et grønt alternativ

Hos Kcal Factory går vi meget op i, at vores ingredienser og råvarer er så grønne som mulige. Men det er faktisk ikke det eneste ’grønne’ valg, vi har integreret i vores forretning – størstedelen af vores emballage er nemlig bionedbrydeligt eller genanvendeligt. Derfor kan du med god samvittighed købe din salat, sandwich eller juice hos Kcal Factory på Frederiksberg. Det er nemlig både godt for kroppen, sjælen og miljøet.
Frokost Frederiksberg

Få fornyet energi med vores friskpressede juices

Har du brug for lidt ekstra energi til frokost? Så tag en af vores friskpressede juices med ‘on the go’. Prøv eksempelvis vores superjuices, som indeholder sunde grøntsager, frugter og superfoods såsom blåbær, gurkemeje, ingefær, acai eller rødbede.

Du kan også opfylde dine energidepoter med et af vores shots. Her kan du prøve vores Wake Up Shot med ingefær, citron og æble, eller vores Tumeric Shot med gurkemeje, citron og æble. Det vil uden tvivl give dig det lille ‘boost’, vi så ofte har brug for til frokost.

Hold dig opdateret

Vil du gerne følge med og blive opdateret, når vi har nye frokost-retter på menuen samt spændende tilbud og kampagner? Eller måske du bare gerne vil inspireres inden dit næste besøg hos Kcal Factory på Frederiksberg? Så kan du følge os på vores sociale medier: Instagram og Facebook. Så er du sikker på, at du ikke går glip af noget.