Frokost Østerbro

Grib en sandwich eller salat hos os på Østerbro.
Vi lover at tage varmt imod dig!

Sund frokost på Østerbro?

Frokost Østerbro

Befinder du dig i nærheden af Østerbro og mangler en sund og velsmagende frokost? Så skal du ikke lede videre, for blot et stenkast fra Trianglen finder du en af vores restauranter lige på den velkendte Østerbrogade. Vi ved, der er utallige af frokostmuligheder her, men så snart du sætter tænderne vi vores sprøde og lune sandwich eller lækre salater, vil du ikke fortryde det.

Vi ved, at man ofte kan være på farten, og at det sommetider kan være rart med en god og næringsrig frokost. Hvis du er på Østerbro ved vi, at fast food udvalget hverken slår vores juice, salat eller sandwich, som er proteinrige og delikate.

Så hvad end du leder efter noget god take away, eller bare hungrer efter en hurtig overstået frokost, synes vi, at du skal slå et smut forbi Kcal Factory på Østerbro.

 

Den sunde frokost på Østerbro

Vores princip er gennemsigtighed. Det kan være enormt svært at holde diæten, hvad end om man er på kalorieunderskud eller har nogle specifikke krav til madens næringsindhold. På vores menukort kan du nemt og hurtigt få overblik over kalorieindholdet. Selvom Kcal Factory skaber mulighed for en god og sund frokost på Østerbro, er der til gengæld ikke gået ned på kvaliteten.

Hos os er der rig mulighed for at stille sulten, da vi har et stort udvalg af forskellige salater. Er du ude efter en proteinrig salat, kan du prøve vores Kcal’s CAESAR som er fyldt med lækker saftig kylling, syltede rødløg samt parmesan på toppen. Det er helt sikkert en frokost, som vil give din krop energi med til resten af dagen.

 

Spring på den sunde vogn med en frokost på Østerbro

Skal du videre til træning eller har andre gøremål i nærheden af Østerbro, så kan det være, at du er på udkig efter et kalorielet måltid, som er rig på protein, så foreslår vi vores VEGGIEMIX, der er sprængfyldt med forskellige salater og vores lækre proteinrige hummus, der nok skal booste din krop til resten af dagens aktiviteter.

Du har også mulighed for at bygge din helt egen med lige præcis de råvarer, du elsker og har lyst til. Så hvis du skal forbi Østerbro eller er i nærheden af nogle af vores andre afdelinger, kan du passende prøve en frokost med din helt egen sammensatte salat.

Smagfuld sandwich

Er du ikke lige i humør til en salat, har vi også velsmagende lune sandwich, som også er fyldt med lækre og friske råvarer til enhver smag. Alle vores sandwich serveres i vores sprøde fuldkornsbrød med lækre råvarer og forskellige slags kød. Spiser du ikke kød? Har vi THE GREEN ONE, med pesto, avocado og tomat som mætter enhver sulten mund.

Hvad kan du forvente af en Kcal Factory frokost?

Befinder du dig på Østerbro eller mangler din arbejdsplads en sund frokost, sørger vi også for catering, så du og dine medarbejdere får et næringsrigt måltid uden at gå ned på smag. Husk, at når du køber frokost fra Kcal Factory, så støtter du også Røde Kors og måltider til udsatte børn, som du kan læse mere om her.

Telefon:
27147074

Email:
info@kcalfactory.dk