Restaurant på Amager

Besøg vores skønne restaurant på Amager.
Vi lover at tage varmt imod dig!

Adresse:
Amager Strandvej 112, 2300 København

Åbningstider:
Mandag –  Søndag
10:30 – 20:00

Om restauranten

Har du lyst til lækker, velsmagende og sund mad? Så kig forbi vores skønne restaurant på Amager Strandvej 112 og nyd et måltid, der måske bliver din nye favorit.

Restaurant på Amager

Med områdets mest eksotiske udsigt ud over Amager Strandpark og Øresund ligger vores hyggelige lille restaurant på Amager Strandvej 112, som vi klart mener er et besøg værd. Om du har været på stranden på en god sommerdag eller har været nede og vinterbade i vinterens kolde måneder, så kan du tage et kig forbi restauranten og få dig en sund salat, velsmagende sandwich og lidt forskellige friske juices eller smoothies.

Er du til en god sund frokost, så er en salat eller sandwich fra Kcal Factory den helt rette løsning. Vi har mad for en enhver smag i vores restaurant på Amager, og vi er altid klar på at give dig et smil med på vejen.

Hold øje med vores restaurant på både Facebook og Instagram, og få lidt inspiration til hjemmelavede salater og sandwich eller bliv fristet til at komme forbi og smage vores.

 

Mad for enhver på Amager

Vores mad sikrer dig et godt og forfriskende boost i hverdagen. Vi har nemlig stort fokus på sund næring i alle vores produkter, om det er fra sandwich og salater til vores drikkevarer. Vi sørger for balance på menuen og i vores opskrifter, så du får de rigtige kalorier i de rigtige mængder.

Vi ønsker, på vores restaurant, at alle skal være med og derfor byder vores menukort alle velkommen. Så uanset om du er kødspiser, fiske-elsker eller ønsker at spise vegetarisk eller vegansk kan du blive mæt på vores restaurant på Amager. Her er intet overladt til tilfældighederne, og alle salater samt sandwich er smækket med smag og med originalitet for øje.

Smag blandt andet vores Lemongrass Beef med marineret oksekød, koriander, cashewnødder, en masse sprødt grønt, vilde ris og med en tilhørende chili-ingefær dressing i vores restaurant på Amager. Eller hvis du mere er til de sprøde runde falafler, har vores Vegan Power altid været et hit med sine syltede rødløg, saltede mandler, quinoa, edamame bønner og en masse grønt – vendt i pestodressing.

 

Restaurant med take away

Ikke nok med, at du kan nyde din sandwich eller salat i vores restaurant på Amager, så sælger vi også vores mad som take away, og du kan derfor også nyde din frokost på strandkanten ved Amager Strandpark eller på dit yndlingsspot i nærheden – det er helt op til dig. Maden er lige til at tage med.

Det er ikke kun vores restaurant på Amager, som stråler grønt, men alle vores restauranter rundt i hovedstadsområdet. Vi har nemlig det grønne og bæredygtige for øje, og det gælder ikke kun i selve maden, men også vores tankegang. Til take away benytter vi os af emballage, som enten er bionedbrydeligt eller genanvendeligt, så du trygt og med miljøet i tankerne kan bestille din mad hos Kcal Factory.

Vi glæder os til at se dig på Amager i vores restaurant. Vi står klar med den sunde og grønne løsninger, uanset om du spiser her eller tager det med hjem.

Telefon:
27147074

Email:
info@kcalfactory.dk