Velkommen

Salat Amager

SPRØDE SALATER PÅ AMAGER

Vi gør det alle sammen, når vi trænger til lidt ekstra forkælelser på de dage, vi ikke orker at lave mad, til hverdag, til aften og til frokost. Vi køber take away – det forstår vi godt, vi gør det nemlig også selv. Men køber du take away fra os hos Kcal, så serverer vi sprøde salater på Amager, som er dit sundere alternativ til andet traditionel fastfood. Hos os står vi for gennemsigtighed og vores sandwiches, juices og salater på Amager er lavet på ærlige råvarer af god kvalitet.

 

Adresse

Amager Strandvej 112, 2300 København

Åbningstider

Mandag - Fredag: 10.30 - 20.00
Lørdag - Søndag: 11.00 - 20.00

Telefon

+45 27 14 70 74

Email

info@kcalfactory.dk

20% PÅ FØRSTE KØB! 🚀

Download vores ny app og få 20% rabat på første køb.

TAG DIN SALAT PÅ AMAGER MED UD I DET FRI

Når du køber din salat på Amager, er der gode muligheder for at tage den med ud og spise den i det fri. Alle vores sandwiches, juices og salater på Amager ligger nemlig i de bedste rammer – tæt på naturen. Vores placering på Amager Strandvej 112 betyder, at når man som gæst besøger os, befinder man sig i skøn natur, der er tæt på by og hav.

Køb jeres mad hos os, og tag dem med ud og gå en tur i Amager Strandpark, hvor der er masser af bænke. Eller måske nyder du en dukkert om sommeren, og så kan du med fordel tage en salat med fra Amager – Kcal.

 

sandwich amager

PLUK DET DU KAN LIDE FRA MENUEN

Vores menu byder på meget forskelligt, men vi lover, at der er noget for enhver smag. Synes du, det lyder for sundt med det grønne og knasende, så kan du med fordel dykke ned i en af vores lune sandwiches – vælg en fra menukortet eller sammensæt din egen.
Er du derimod til vores skønne salater, så er der også mange gode muligheder.

Prøv eksempelvis vores version af den klassiske cæsarsalat på Amager. Den har vi naturligvis fyldt med kylling, syltet rødløg, saltede mandler, tranebær, croutoner, spidskål, romaine, parmesan og selvfølgelig en god cæsardressing. Det er bare én af vores mange muligheder for salater hos Kcal på Amager.

VORES VISION OG FILOSOFI

Husk at følge os på Instagram & Facebook hvor du løbende kan følge med i, hvad vi går og laver.