Velkommen

Salat Frederiksberg

Sprøde salater på frederiksberg

Midt på Frederiksberg, langs Gammel Kongevej, finder du Kcal – dit sunde alternativ til fastfood. Her ligger vi blandt andet tæt på Frederiksberg metro, Frederiksberg Rådhus og CBS.

Gammel Kongevej, også kendt som Frederiksbergs uofficielle hovedgade, er især kendt for de mange valgmuligheder, når det kommer til take away – men hos Kcal, vil vi gerne tilbyde dig sunde salater – for den nemme løsning behøver ikke altid at være den usunde løsning. Derfor kan du nu bestille en lækker og sprød salat på Frederiksberg, både online og i vores butik.

Adresse

Gl. Kongevej 172, 1850 Frederiksberg

Åbningstider

Mandag - Fredag: 10.30 - 20.00
Lørdag - Søndag: 11.00 - 20.00

Telefon

+45 27 14 70 74

Email

info@kcalfactory.dk

20% PÅ FØRSTE KØB! 🚀

Download vores ny app og få 20% rabat på første køb.

Et sundt alternativ

Har du brug for et sundere alternativ til den traditionelle og usunde fastfood? Hos Kcal på Frederiksberg laver vi sunde og sprøde salater, lune sandwiches og friskpressede juices. Vi går op i at vores råvarer og ingredienser er friske og at de indeholder masser af kostfibre samt grove og mættende grøntsager. Vores salater og sandwiches er derfor oplagte som en nærende frokost eller en let aftensmad.

Alt hvad du finder på vores menukort kan du bestille både online og i vores restaurant. På vores menukort har vi en salat til enhver smag – prøv blandt andet Kcal’s Caesar, The Mexican, Chicken Sesame, Tuna Power, Veggie Power eller byg din egen salat, så du får lige præcis de ingredienser, du bedst kan lide.

 

Frederiksberg

Lad os give dig et boost

Har du brug for lidt ekstra vitaminer og proteiner? Så kan du med fordel prøve både vores salater, sandwiches, juices og shots hos Kcal på Frederiksberg. Hvis du skal have et skud vitaminer, så er især vores superjuices et rigtig godt valg, da disse giver dig masser af vitaminer, så du kan komme igennem din dag fyldt op på energi. Prøv blandt andet vores Acai Boost og Spicy Tumeric. Det skal nok få dig til at føle dig mere energisk og frisk, så du er klar til at tage verden med storm.

Vores shots giver dig også et rigtig energiboost, så du virkelig vågner. Her kan du prøve vores Wake Up Shot med ingefær, citron og æble, eller vores Turmeric Shot med gurkemeje, citron og æble. Udover at give et sundt kick, så smager de også fantastisk. Start dagen ud med et shot, næste gang du besøger os på Frederiksberg.

Et grønt alternativ

Hos Kcal går vi meget op i, at vores ingredienser og råvarer er så grønne som mulige. Men det er faktisk ikke det eneste ’grønne’ valg vi har integreret i vores forretning – størstedelen af vores emballage er nemlig bionedbrydeligt eller genanvendeligt. Derfor kan du med god samvittighed købe din salat, sandwich eller juice hos Kcal på Frederiksberg. Det er nemlig både godt for kroppen, sjælen og miljøet.

Hold dig opdateret

Vil du gerne holde dig opdateret, når vi kommer med nye retter til menukortet, gode tilbud eller vil du måske bare gerne blive inspireret af vores sunde mad og salater?

Følg med på  Instagram eller Facebook hvor vi deler ud af vores lækkerier, du kan møde vores fantastiske personale samt finde nyheder fra Kcal på både Frederiksberg og i vores andre restauranter. Så går du ikke glip af noget!