Salat København

Kig forbi din lokale Kcal Factory og lad dig inspirere af vores sunde og velsmagende salater.

Mmmmhh.

Kcal Factory – Salater i København

Det kan for mange mennesker være svært, at overskue god mad i en travl hverdag, eller blot finde inspiration til nye retter. Måske ender du med at lave de samme retter, som du har lavet mange gange før, eller ender med at ty til lette, måske endda usunde, løsninger, som København vrimler med.

Så hvis du er træt af kedelig, farveløs -og usund takeaway og leder efter et sted, hvor du kan få friske og spændende salater i København, har Kcal Factory et velsmagende og sundt udvalg, der giver dig energi til resten af dagen.

I København, nærmere betegnet, Østerbrogade, Gammel Kongevej, Sankt Peders vej i Hellerup og på Amager Strandvej, finder du Kcal Factory, og vi gør alt, hvad vi kan for at ændre tankegangen om takeaway og usund mad.

DIN LOKALE salatbutik

Velsmagende salater i København

Hos Kcal Factory har vi valgt at sætte fokus på sunde retter – uanset om du kommer forbi til frokost eller aftensmad – hvor du har muligheden for at bestille sund og nærende mad i vores forskellige butikker i København. Vi tilbyder altid sprøde og smagfulde salater, lavet på friske råvarer, som er perfekte til at få stillet sulten på en samvittighedsfuld måde, og leve sundt med takeaway fra Kcal Factory on the go, på arbejdet eller på hjemmekontoret.

Hos Kcal Factory elsker vi salater så meget, at de fås i et hav af varianter i vores butikker rundt omkring i København. Vi har vi samlet alt det bedste, med salater for enhver smag – hvad enten du er altspisende, vegetar eller stiller høje krav til din mad. Du kan nemlig helt selv sammensætte din salat, og få præcis det du allerbedst kan lide som takeaway.

Du kan eksempelvis lade dig friste af vores populære Chicken Sesame, som er cæsarsalaten, som du kender den, med bl.a. kylling, parmesan, syltede rødløg og salte mandler. Vores Tuna Pearl er til alle dem, som ikke kan få nok fisk, og indeholder tun, edamame, tangsalat, syltede rødløg og spidskål.

Du kan også vælge at bestille én af de bedste salater i København, nemlig vores fantastiske Veggie Power, der byder på alt det bedste til veganere og vegetarer, med smag fra bl.a. avocado, saltede mandler, quinoa, spinat og sukkerærter.

DEN BEDSTE SALAT I KØBENHAVN

KCAL FACTORY LAVER DEN BEDSTE SALAT I KØBENHAVN

Det er måske en lidt vovet påstand, men vi vil alligevel stå bag det, for vi tror virkelig på, at vi kan tilbyde både dig, og dem du holder af, den bedste take away i København. Hvad end det skulle være den bedste salat eller en skøn sandwich, så er vi altid opsat på, at gøre selv den nemmeste og hurtigste måltid til den bedste oplevelse, uanset dit forhold i København.

Vi går ikke så meget op i, om du er til det ene eller det andet – alle har hver sin smag -, og derfor går vi også meget op i at smagen skal være lige i øjet, uanset om du er veganer, vegetar, kødelsker eller noget helt fjerde.

Sund mad skal være lækkert, og derfor skal sund takeaway også være lækkert. Det er vores motivation og vores formål. Så søger du det bedste sted at få sund takeaway, såsom salat og sandwich, i København, så tage et smut forbi Kcal Factory og smag på vores udvalg.

SUND TAKEAWAY

HURTIG OG NEM BESTILLING I KØBENHAVN

Du kan via vores hjemmeside bestille takeaway nemt og hurtigt, når du skal have et sundt måltid på farten. Bestiller du det via hjemmesiden vil din salat, sandwich, juice, eller hvad end du har bestilt, stå klar når du kommer forbi til pick up.

Vi gør vores allerbedste for, at din sundhed sættes i højsædet, og derfor gør vi også vores bedste for at det er en smagsoplevelse, hver gang du bestiller sund takeaway fra Kcal factory i København.

Du kan med fordel mixe og matche vores udvalg, så det passer til lige netop din smag. Du kan eksempelvis tage den bedste salat og kombinere den med en skøn juice. En af vores absolutte favoritter er Green Power, der ligger en god bund for dagen med masser af energi og som smager himmelsk.

TAG HVAD DU VIL

For dig der selv vil vælge

Alle vores salater er baseret på grove og proteinholdige grøntsager, mens vores sandwich er lavet på fuldkornsbrød. Så du kan roligt regne med at blive mæt, når du spiser salat eller sandwich fra Kcal Factory i København. Vi går meget op i at servere sunde og nærende måltider til vores mange besøgende i København, og derfor er det også til at finde sunde og friskpressede juices og smoothies på menuen, hvis du har brug for et ekstra skud energi.

Som noget nyt, sørger vi altid for, at vores gæster kan læse om de grundlæggende ernæringsoplysninger for hvert enkelt af vores produkter, så du kan holde øje med både proteinindhold, fedtindhold, samt hvor mange kalorier vores mad indeholder, og tage det valg, som passer dig og din sundhed bedst.

Så kom forbi os i København – uanset om du vil sidde og spise i butikken eller tage din mad med under armen som takeaway. Læs også om salat Valby.

Hvis du vil følge med i, hvad vi går og laver, vores samarbejde med Røde Kors og samtidig holde dig opdateret på nyheder fra Kcal Factory, er du velkommen til at følge os på Instagram.

SE MEGET MERE TIL OS

FØLG MED I VORES SUNDE UNIVERS

Så kom forbi os i København – uanset om du vil sidde og spise i butikken eller tage din mad med under armen som takeaway. Der er altid plads til en mere, så du kan sagtens tage en ven eller veninde under armen, næste gang i skal have et sundt måltid, uanset om det er for at blive og spise eller tage det med jer ud på en gåtur i København.

Hvis du vil følge med i, hvad vi går og laver, vores samarbejde med Røde Kors og samtidig holde dig opdateret på nyheder fra Kcal Factory, er du velkommen til at følge os på Instagram.