Salat København

Kig forbi din lokale Kcal Factory og lad dig inspirere af vores sunde og velsmagende salater.

Mmmmhh.

Kcal Factory – Salater i København

Det kan for mange mennesker være svært, at overskue god mad i en travl hverdag, eller blot finde inspiration til nye retter. Måske ender du med at lave de samme retter, som du har lavet mange gange før, eller ender med at ty til lette, måske endda usunde, løsninger, som København vrimler med.

Så hvis du er træt af kedelig, farveløs -og usund takeaway og leder efter et sted, hvor du kan få friske og spændende salater i København, har Kcal Factory et velsmagende og sundt udvalg, der giver dig energi til resten af dagen.

I København, nærmere betegnet, Østerbrogade, Gammel Kongevej og Sankt Peders vej i Hellerup, finder du Kcal Factory, og vi gør alt, hvad vi kan for at ændre tankegangen om takeaway og usund mad.

DIN LOKALE salatbutik

Velsmagende salater i København

Hos Kcal Factory har vi valgt at sætte fokus på sunde retter – uanset om du kommer forbi til frokost eller aftensmad – hvor du har muligheden for at bestille sund og nærende mad i vores forskellige butikker i København. Vi tilbyder altid sprøde og smagfulde salater, lavet på friske råvarer, som er perfekte til at få stillet sulten på en samvittighedsfuld måde, og leve sundt on the to, på arbejdet eller på hjemmekontoret.

Hos Kcal Factory elsker vi salater så, meget at de fås i et hav af varianter i vores butikker rundt omkring i København. Vi har vi samlet alt det bedste, med salater for enhver smag – hvad enten du er altspisende, vegetar eller stiller høje krav til din mad. Du kan nemlig helt selv sammensætte din salat, og få præcis det du allerbedst kan lide.

Du kan eksempelvis lade dig friste af vores populære Chicken Sesame, som er cæsarsalaten, som du kender den, med bl.a. kylling, parmesan, syltede rødløg og salte mandler. Vores Tuna Pearl er til alle dem som ikke kan få nok fisk og indeholder tun, edamame, tangsalat, syltede rødløg og spidskål eller du kan bestille vores fantastiske Veggie Power, der byder på alt det bedste til veganere og vegetarer, med smag fra bl.a. avocado, saltede mandler, quinoa, spinat og sukkerærter.

For dig der selv vil vælge

Alle vores salater er baseret på grove og proteinholdige grøntsager, mens vores sandwich er lavet på fuldkornsbrød. Så du kan roligt regne med at blive mæt, når du spiser salat eller sandwich fra Kcal Factory i København. Vi går meget op i at servere sunde og nærende måltider til vores mange besøgende i København, og derfor er det også til at finde sunde og friskpressede juices og smoothies på menuen, hvis du har brug for et ekstra skud energi.

Som noget nyt, sørger vi altid for, at vores gæster kan læse om de grundlæggende ernæringsoplysninger for hvert enkelt af vores produkter, så du kan holde øje med både proteinindhold, fedtindhold, samt hvor mange kalorier vores mad indeholder, og tage det valg, som passer dig og din sundhed bedst.

Så kom forbi os i København – uanset om du vil sidde og spise i butikken eller tage din mad med under armen som takeaway.

Hvis du vil følge med i, hvad vi går og laver, vores samarbejde med Røde Kors og samtidig holde dig opdateret på nyheder fra Kcal Factory, er du velkommen til at følge os på Instagram.