Velkommen

Salat Østerbro

FIND DIN FAVORIT SALAT PÅ ØSTERBRO

Der er mange gode undskyldninger for at købe en god omgang take away. Vi gør det alle, fordi det er nemt og lækkert. Hos Kcal serverer vi dit sunde alternativ til traditionel take away. Hos os kan du få varme sandwiches, friskpressede juices og knasende salater på Østerbro. Vores butik med friske salater Østerbro ligger midt i den populære og flotte bydel. 

Du kan nemlig finde os og vores salater på Østerbrogade 31, lige ved Trianglen.

Du kan derfor med fordel tage din salat på Østerbro med ud i den store grønne Fælledparken eller tage den med ud i Nordhavn og nyde udsigten over vandet. Der er masser af muligheder.

Adresse

Østerbrogade 31, 2100 København Ø

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 10.30 - 21.00
Fredag: 10.30 - 20.00
Lørdag - Søndag: 11.00 - 20.00

Telefon

+45 27 14 70 74

Email

info@kcalfactory.dk

20% PÅ FØRSTE KØB! 🚀

Download vores ny app og få 20% rabat på første køb.

MENUEN STÅR PÅ ’GRØNT’

Yes det er præcis det den gør. Vi gør en dyd ud af at servere og mikse gode, sunde og friske måltider til vores gæster. Vores salater på Østerbro er altid bygget på en grov ”bund” og masser af lækker topping. 

Vores Chicken Sesame har eksempelvis spidskål og spinat i bunden og den er toppet med kylling, quinoa, avocado, cashewnødder, sesamfrø og pesto. Og vores Lemongrass Beef er bygger på spidskål og grønkål og toppet med marineret oksekød, edamamebønner, peanuts, sukkerærter, koriander, forårsløg og chili-ingefær dressing. 

Er du ikke til kød, men ønsker et vegetarisk alternativ har vi vores Veggie Power med masser er nærende og gode ingredienser. Fyldt med avocado, saltede mandler, quinoa, edamamebønner, sukkerærter, sorte bønner, chiafrø, persille, bygget på spidskål og grønkål og toppet med honning-lime dressing.

Ønsker du helt selv at vælge hvilke ingredienser, der skal i din salat på Østerbro, så er det naturligvis muligt at ”bygge” sin egen. Så kan du vælge alle dine favoritter.

 

chicken sesame valby

KCAL VISIONEN

Hos os vil vi gerne være et godt og sundere alternativ til traditionel take away samtidig med, at vores sandwich og salat på Østerbro er lækre og fulde af smag. Vi går op i gennemsigtighed og det er vigtigt for os, at man som gæst altid ved hvad vi har puttet i maden, så du ved, hvad du putter i munden. På vores menutavle i butikkerne kan man se ernæringsspecifikationerne for hver salat på Østerbro – så kan du selv tage beslutningen om, hvilken salat på Østerbro du er til.

GÅ ALDRIG GLIP AF MENU-NYHEDER

På vores sociale medier opdaterer vi løbende med nyheder på menukortet, konkurrencer og masser af hygge-opslag fra vores restauranter. Du kan følge os på: Instagram & Facebook.