Salat Vesterbro

Knasende salater på Vesterbro

Kun et stenkast fra Kødbyen og den summende og vibrerende Sønder Boulevard, finder man Kcal Factory og vores sandwich, juices og salater på Vesterbro. Slentrer du en tur på Boulevarden eller sidder du i et solspot på kajen ved Københavns Kanal, kan du med fordel svinge forbi os på Fisketorvet, hvor vi har vores butik.

Vi har grønne værdier

Hos os har vi ingen fine fornemmelser, men vi har til gengæld masser af grønne værdier. De kommer til udtryk i vores grønne salater på Vesterbro, men det kommer også til udtryk i den emballage vi pakker og serverer vores mad i. Vi stræber efter at mest muligt at vores emballage er genanvendeligt eller bionedbrydelig.

Vores sprøde sandwichs og de grønne salater på Vesterbro er bygget på grove bunde som grønkål, spinat og spidskål, og brødet til vores sandwich er fuldkornsbrød. Vi vil gerne have at vores gæster bliver mætte og glade, når I har spist et måltid hos Kcal Factory. Trænger man til en forfriskning og vil slukke tørsten, kan man drikke sig en af vores juices. De indeholder nøje udvalgte frugter og grøntsager – og trænger man til lidt ekstra kan man vælge en ’superjuice’, hvor vi har tilføjet superfood som gurkemeje og acai.

Sandwich, juice og salater på Vesterbro

Besøger du os for at nyde en salat på Vesterbro, er der mange muligheder. Er du til kød kan du prøve vores The Mexican med marineret kylling og topping som blandt andet er guacamole, sorte bønner og jalepeños. Hvis du er til en salat på Vesterbro med fisk kan du prøve den populære Omega. Den indeholder varmrøget laks, feta, forårsløg, sesamfrø og persille. Er du til derimod til sandwich kan du blandt andet prøve en Spicy beef, The Green One eller måske en Rise and Shine?
Juices har vi også masser af, prøv; Green Iron, Red Passion, Blue Mint eller superjuicen Acai Boost eller Pure Nature.

Gå aldrig glip af nyheder og salat på Vesterbro

Hvis du er vild med os – så følg os på sociale medier, hvor vi løbende opdaterer med nyheder, konkurrencer og meget mere. Følg os her: Instagram & Facebook.