Sandwich Frederiksberg

Findes der noget bedre end en lækker sandwich?
Det har vi hos Kcal Factory

Besøg os på Frederiksberg

En god sandwich på Frederiksberg

Hos Kcal Factory er der nok at vælge imellem, hvis du leder efter en god og sprød sandwich på Frederiksberg. Vi har noget for enhver smag på menuen. Trænger du til en klassisk sandwich med kylling, så har vi vores KCAL’S CLASSIC på fuldkornsbrød med pesto, kylling, avocado, tomat og spinat. Føler du mere for en med noget oksekød, så kan du prøve vores SPICY BEEF med pesto, marineret oksekød, jalapenos, tabasco, tomat og spinat. Er du vegetar eller bare vild med grøntsager, så har vi THE GREEN ONE med pesto, avocado, tomat og spinat.

Hos Kcal Factory er du sikker på at finde en god sandwich på Frederiksberg.
Hvis du er mere til fisk, så har du ikke bare en men to forskellige muligheder, nemlig vores TUNA TREAT samt SALMON SANDWICH på Frederiksberg. Begge kommer på fuldkornsbrød med avocado, spinat, tomat, pesto og henholdsvis tunmousse eller laksmousse. Det er bare nogle af vores valgmuligheder, og lige her kan du se vores menu og finde din nye yndlings sandwich på Frederiksberg.

 

En sandwich til det hele på Frederiksberg

Er du på farten og skal have noget til at holde energien oppe med, eller leder du måske efter et godt måltid til aftensmaden, så har vi en sandwich, eller noget andet sundt, til dig. Om du er på en gåtur ned ad Gammel Kongevej, eller du er på opdagelse i Frederiksberg have, kan du være sikker på at finde en velsmagende sandwich på Frederiksberg hos Kcal Factory.

 

Såre simpelt og utrolig lækkert

Opskriften er faktisk ganske simple. Vi arbejder ud fra et gammelt og tidstestet koncept, der rummer to skiver brød med fyld imellem dem. Denne simple konstruktion har man brugt i rigtigt mange år, men hos Kcal Factory vil vi gerne gøre noget ekstra. Vores sandwich på Frederiksberg bliver lavet med fokus på, at de skal indeholde gode og mættende råvarer og ingredienser.

Vores sandwich er lavet ud fra målet om at tilbyde et sundere alternativ til de andre sandwich på Frederiksberg. Det er også derfor at alle vores sandwich på Frederiksberg fås med fuldkornsbrød frem for det mindre sunde hvedebrød. Opskriften er simpel, men det er mange af de bedste madretter jo også.

Følg med i hvad vi laver

Hos Kcal Factory restauranterne sker der rigtig mange spændende ting. Vi laver mere end bare sandwich på Frederiksberg. Kig forbi vores Instagram eller Facebookside og følg os der og se, hvad vi ellers går og laver. På vores sociale medier kan du følge med i hvad der sker af nye og spændende ting i butikken. Her kan du også se den gode stemning, som vi altid prøver at skabe i alle vores restauranter.

Så mangler du lidt inspiration til dit næste sunde måltid, kan du altid blive inspireret til din næste sandwich på Frederiksberg eller noget af alt det andet, vi også tilbyder på vores sociale medier.

Telefon:
27147074

Email:
info@kcalfactory.dk