Sandwich Hellerup

Besøg Kcal factory og prøv en af vores sprøde og velsmagende sandwich i Hellerup. Du finder os lige på hjørnet af Strandvejen på Sankt Peders Vej 1. Så sving forbi og få en god sandwich i Hellerup.

Gode sandwich i Hellerup

Når du leder efter en sandwich i Hellerup, så er Kcal Factory det sundere valg. Vores sandwich i Hellerup består kun af de bedste ingredienser til en sundere og nærende diæt. Alle vores råvare er nøje udvalgt, så vi kan servere dig en af de bedste sandwich i Hellerup. Vores udvalg er et sundere alternativ til de mere traditionelle fastfood muligheder i området. Så besøg os i Kcal Factory og få et sundere alternativ med en sandwich i Hellerup.

 

Vores råvare er altid af god kvalitet og benytter os af godt brød, som naturligvis kan fås i fuldkorn. Inden vi serverer din bestilling får brødet lige en tur i risteren, så vi sørger for at leve op til løftet om dejlige sprøde og lune sandwich i Hellerup

Lidt til en hver smag

Nok at vælge imellem

Vi tilbyder forskellige friske sandwich i Hellerup, som alle er lune og sprøde. På menuen har vi noget for enhver smag. Er du til fisk, så har vi vores Tuna Treat med tun og grøntsager på fuldkornsbrød. Eller hvad med en Kcal’s Classic med kylling og pesto? Er du mere til det stærke? Så har vi vores Spicy Beef med jalapeños og tabasco. Til vegetarerne har vi The Green One fyldt med grøntsager på fuldkornsbrød. Til morgenmadselskere har vi Rise and Shine som er fyldt med stegt serrano skinke og æg. Alt dette og meget mere finder du hos Kcal Factory. Så kom forbi og prøv en af vores sandwich i Hellerup eller et af vores andre produkter som salater, juice og smoothies.

Vi tænker på miljøet

Hos Kcal Factory tænker vi på miljøet. Vi bestræber os på at kunne tilbyde et grønnere valg når du står og har lyst til en sandwich i Hellerup. Miljøvenligheden er derfor i fokus når vi skal udvælge vores ingredienser og råvare, men også i vores emballage. Vi vil gerne bidrage til at være med til at udlede færre skadelige stoffer ud i miljøet, så derfor er det meste af vores emballage enten genanvendeligt eller bionedbrydeligt. På den måde kan vi tilbyde dig en sandwich i Hellerup, som er et grønt alternativ i mere end en forstand.

Følg med

Vi laver mange spændende ting i vores restauranter, som vi gerne vil dele med dig. Så tag et smut forbi vores Instagram eller Facebook og følg os der. Så er du sikker på, at du ikke misser nogle nyheder, og du får den gode stemning at se, der altid er hos Kcal Factory. Hold dig opdateret og bliv inspireret til din næste sandwich i Hellerup.