Sund take away

Nyd lækker og sund take away.
Vi lover at tage varmt imod dig!

Take away lige efter din smag

Sund take away

Mangler du en næringsrig og sund take away? Har du behov for, at nogle andre ordner indkøb og madlavning, og er du heller ikke lige helt klar på at tage opvasken heller? Vi har din ryg hos Kcal Factory. Hos os kan du købe den lækreste take away uden at gå ned på hverken smag eller madpræferencer.

Vi har nemlig noget til enhver smag, og det gælder især hvis du har specifikke mål med din diæt. Her kan det være berigende at forkæle dig selv med lækker sund mad fra vores menukort. Hos os kører vi med konceptet om, at vi vil være gennemsigtige med vores mad, så vores gæster ved, hvilket måltid der er bedst for lige præcis deres mål.

 

Sund take away til hele københavn

Vi tilbyder sund take away i hele København, hvor du kan finde alle vores fem restauranter. De er placeret i henholdsvis Hellerup, Østerbro, Amager, på Fisketorvet og på Frederiksberg. Så uanset, hvor du er i hovedstaden, har du mulighed for at hente vores mad og tage det med videre.

Vi elsker København og mener, at vores take away er perfekt til storbyen. Hvad end du er på farten, skal ud og nyde resten af byen eller bare vil finde en smuk beliggenhed, hvor dine smagsløg rigtig kan nyde vores sunde alternativ til fast food, så har vi lidt til det hele.

 

Kcal Factory sørger for sund take away

Du kan tage et kig på vores menukort, som har et stort udbud af valgmuligheder til dit næste måltid. Vi omfavner nemlig alle diætmål, hvorfor vi også har en mulighed, som består i at bygge sin egen salat. Der er mulighed for at få salater uden kød, eller du kan prøve vores take på en sund Caesar salat, som er proteinrig og yderst velsmagende.

Hvis du derimod føler behov for lidt omega 3 som take away, har vi også en sprød laksesalat, som er vældig delikat og kalorielet. Hvis du er mere i humør til det mexicanske hjørne, har vi en sund salat, hvori der blandt andet er vores saftige marinerede kylling med ris og guacamole.

Det var bare et lille udvalg af alle de velsmagende salater, du har mulighed for at tage med som take away. Så hvis du craver noget sund mad, har du rig mulighed for at finde noget hos Kcal Factory til lige din smag.

Husk, at vi også langer sprøde sandwich over disken med forskellig slags himmelsk indhold. Alt fra kylling, avocado, marineret oksekød eller vores tunmousse og meget andet. Vores sandwiches serveres i vores fuldkornsbrød og med skønt indhold, som nok skal sørge for at mætte i lang tid.

Så hvis du leder efter sund take away i København, er det bedste bud vores delikate og proteinrige udvalg, som nok skal få dig til at komme igen. Følg med på vores Instagram og Facebook, hvor der løbende kommer opdateringer, og lur om ikke dine øjne kan fristes med vores appetitvækkende madbilleder.

Telefon:
27147074

Email:
info@kcalfactory.dk