Velkommen

Take away Østerbro

Kcal take away på Østerbro

I hjertet af Østerbro finder du Trianglen, og lige dér kan du besøge vores restaurant, hvor du kan få det bedste og et sundere alternativ til take away på Østerbro. Lige ved hjørnet af den lange og livlige Østerbrogade og Trianglen finder du Kcal, Her serveres der knasende salater og lækre sandwiches til take away på Østerbro.

Adresse

Østerbrogade 31, 2100 København Ø

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 10.30 - 21.00
Fredag: 10.30 - 20.00
Lørdag - Søndag: 11.00 - 20.00

Telefon

+45 27 14 70 74

Email

info@kcalfactory.dk

20% PÅ FØRSTE KØB! 🚀

Download vores ny app og få 20% rabat på første køb.

EN HURTIG TO-GO?​

Hvis du bare har brug for et hurtigt skud energi, serverer vi friskpressede juices og superjuices. De er spækket med gode vitaminer, som giver dig ny energi på din dag, og du kan bestille vores juices som take away på Østerbro.

Du kan også få god og varm kaffe på vores restaurant, hvis du trænger til et skud kaffe, kan du komme forbi og tage det med som take away på Østerbro og din gå-tur.

Østerbro

En grønnere alternativ

Hver gang du henter take away på Østerbro i vores restaurant, sørger vi for at du spiser dig mæt i et sundere alternativ end hvad man ellers forbinder med take away på Østerbro. Der er intet værre end at være sulten, fordi der ikke er mad nok, derfor er vores salater lavet på grove og knasede grøntsager, der gør dig mæt og vores sprøde sandwiches er lavet på fuldkornsbrød. Når du besøger vores restaurant eller henter take away på Østerbro, stræber vi altid efter at give dig den bedste service og stemningen i vores restaurant er altid i top og med højt til loftet. Vi står inde for hvad vi serverer til vores gode gæster, og derfor kan man som gæst altid se de grundlæggende ernæringsoplysninger for hvert enkelt produkt som du kan købe i restauranten til take away på Østerbro.

 

Alt hvad vi har på vores menu er sammensat af friske grøntsager, frugt og andre råvarer, som er nærende og med masser af kostfibre. Hos os har vi lidt af hvert, du kan eksempelvis nyde nogle af disse salater; Caeser Salat, The Mexican, Tuna Pearl eller Veggie Power – gode sprøde og mættende salater, som du kan bestille til take away på Østerbro. Men er du mere til sandwich kan du sætte tænderne i nogle af disse; The Green one, Kcal’s Classic, Spicy Beef og mange flere. Alt kan bestille online og kan hentes som take away på Østerbro.

Miljøet tæller

Kcal prøver altid at være det grønnere alternativ i mange forskellige sammenhænge. Vi er naturligvis et grønt alternativ til en mere traditionel take away, men vi vil også gerne sørge for at vores aftryk er en smule mindre i verden, og derfor er størstedelen af vores emballage bionedbrydeligt eller genanvendeligt. På den måde prøver vi at være gode med den jord, hvor vi får vores grøntsager fra, og din take away på Østerbro, bliver pakket godt ind, når den kommer ud til dig.

Følg med i hvad vi laver

Vi har altid gang i den, og på vores Facebook og Instagram kan du følge med i den gode stemning, vi har i vores restauranter og se når vi lancerer nye tiltag til menuen. Så går du aldrig glip af noget.