Østerbro

Hent lækker take away på Østerbro.
Vi lover at tage varmt imod dig!

Adresse:
Østerbrogade 31, 2100 København Ø

Åbningstider:
Mandag – Søndag
10:30 – 21:00

Om restauranten

Har du lyst til lækker, velsmagende og sund mad? Så bør du hente din take away hos os på Østerbrogade 31, 2100 København Ø.

Kcal Factory take away Østerbro
I hjertet af Østerbro finder du Trianglen, og lige dér kan du besøge vores restaurant, hvor du kan få det bedste og et sundere alternativ til take away på Østerbro. Lige ved hjørnet af den lange og livlige Østerbrogade og Trianglen finder du Kcal Factory, Her serveres der knasende salater og lækre sandwiches til take away på Østerbro.  
En grønnere alternativ
Hver gang du henter take away på Østerbro i vores restaurant, sørger vi for at du spiser dig mæt i et sundere alternativ end hvad man ellers forbinder med take away på Østerbro. Der er intet værre end at være sulten, fordi der ikke er mad nok, derfor er vores salater lavet på grove og knasede grøntsager, der gør dig mæt og vores sprøde sandwiches er lavet på fuldkornsbrød. Når du besøger vores restaurant eller henter take away på Østerbro, stræber vi altid efter at give dig den bedste service og stemningen i vores restaurant er altid i top og med højt til loftet. Vi står inde for hvad vi serverer til vores gode gæster, og derfor kan man som gæst altid se de grundlæggende ernæringsoplysninger for hvert enkelt produkt som du kan købe i restauranten til take away på Østerbro.   Alt hvad vi har på vores menu er sammensat af friske grøntsager, frugt og andre råvarer, som er nærende og med masser af kostfibre. Hos os har vi lidt af hvert, du kan eksempelvis nyde nogle af disse salater; Caeser Salat, The Mexican, Tuna Pearl eller Veggie Power – gode sprøde og mættende salater, som du kan bestille til take away på Østerbro. Men er du mere til sandwich kan du sætte tænderne i nogle af disse; The Green one, Kcal’s Classic, Spicy Beef og mange flere. Alt kan bestille online og kan hentes som take away på Østerbro.  
Miljøet tæller
Kcal Factory prøver altid at være det grønnere alternativ i mange forskellige sammenhænge. Vi er naturligvis et grønt alternativ til en mere traditionel take away, men vi vil også gerne sørge for at vores aftryk er en smule mindre i verden, og derfor er størstedelen af vores emballage bionedbrydeligt eller genanvendeligt. På den måde prøver vi at være gode med den jord, hvor vi får vores grøntsager fra, og din take away på Østerbro, bliver pakket godt ind, når den kommer ud til dig.  
En hurtig to-go?
Hvis du bare har brug for et hurtigt skud energi, serverer vi friskpressede juices og superjuices. De er spækket med gode vitaminer, som giver dig ny energi på din dag, og du kan bestille vores juices som take away på Østerbro. Du kan også få god og varm kaffe på vores restaurant, hvis du trænger til et skud kaffe, kan du komme forbi og tage det med som take away på Østerbro og din gå-tur.  
Følg med i hvad vi laver
Vi har altid gang i den, og på vores Facebook og Instagram kan du følge med i den gode stemning, vi har i vores restauranter og se når vi lancerer nye tiltag til menuen. Så går du aldrig glip af noget.

Telefon:
27147074

Email:
info@kcalfactory.dk