Vesterbro

Denne afdeling er desværre lukket!

Om restauranten

Har du lyst til lækker, velsmagende og sund mad? Så bør du hente din take away hos os!

Kcal Factory take away Fisketorvet
Daglige gøremål og shopping kan være en hård omgang, og man kan hurtigt få brug for lidt at sunde sig på. Når trangen melder sig, så byder vi med glæde velkommen hos Kcal Factory på Fisketorvet. Hos kan du nyde gode salater, sprøde sandwiches, friske juices og smoothies og en varm kop kaffe. Vi ligger blot et stenkast fra Stenbroen, så du har nem adgang til et sundere alternativ og take away på Fisketorvet.  
Sæt krogen i gode salater
Hos Kcal Factory er du til en hver tid velkommen til at slå dig ned og nyde en god og nærende salat, men du kan også hente alt vores gode mad som take away på Fisketorvet. Kast anker hos os og nyd et grønnere alternativ til det traditionelle take away på Fisketorvet og omegn. Når du ligger til land hos os og henter take away på Fisketorvet, kan du med fordel sætte krogen i en af vores salater med fisk i. Der kan du blandt andet få vores Tuna Pearl eller vores Omega med varmrøget laks. I vores sandwich kan du også finde fisk, såsom; Tuna Treat eller Salmon Sandwich. Er du ikke til fisk, så har vi heldigvis meget andet på vores menukort til take away på Fisketorvet. Kcal Factory byder blandt andet på Ceasar salat, The Mexican eller vores Veggie Power, og i vores sandwich kan du få Spicy Beef eller vores Rise and Shine med serano skinke, avocado og æg. Alt på vores menu kan bestilles og afhentes som take away på Fisketorvet.  
Et powerboost
Uden mad og drikke dur helten ikke, og derfor har vi sammensat friskpressde juices og smoothies, der er spækket med gode vitaminer, friskhed og gode råvarer. Du kan supplere din frokost med juice fra vores take away på Fisketorvet, eller du kan nøjes med et powerboost. Trænger du til lidt ekstra power, kan du vælger en Super juice, som blandt andet kan indeholde acai, gurkemeje, ingefær, citron og fennikel. Bestil det som take away på Fisketorvet og start din dag på en god måde.  
Kcal Factory = Det grønne alternativ
Hos os springer vi ikke over, hvor gærdet er lavest – tværtimod. Vi udvælger gode råvarer af kvalitet. Derfor serverer vi også salater sandwiches, der er bygget på grove grøntsager, som mætter, er nærende og fyldt med kostfibre. Alt på vores menukort er derfor et godt bud på en let og mættende frokost eller aftensmad, som du nemt kan hente som take away på Fisketorvet. Hos os bliver du ikke tvivl om hvor mange kalorier, som er i vores produkter. Vi har nemlig fuld gennemsigtighed med alle de grundlæggende ernæringsoplysninger som vores produkter indeholder, bestil take away på Fisketorvet og bliv klogere på, hvad du spiser.   Ud over at vores mad er grønt, bestræber vi os også på at holde en grøn profil. Derfor er størstedelen af vores emballage også genanvendeligt eller bionedbrydeligt. Så din bestilte take away på Fisketorvet, kan blive leveret lidt grønnere til dig.  
Kom med ombord
Kom med ombord på vores Sociale medier og følg os på Instagram eller Facebook. Her ligger vi nyheder op om hvad vi går og laver, og hvis der kommer nye produkter på menukortet. Og vi lover dig at du bliver fristet til bestille take away på Fisketorvet.

Email:
info@kcalfactory.dk