Catering

Skal du bruge catering til dit næste arrangement, og skal det både være sprødt, lækkert og sundt? Så hjælper Kcal gerne med at levere maden!

Vi serverer sprøde salater, smagfulde sandwiches og sunde juices til enhver begivenhed. Skal din virksomhed have en ny, sund frokostordning, så er dette også en mulighed. Vi garanterer sund og lækker catering til en overkommelig pris.

Køb catering hos Kcal

DET SUNDE VALG SOM MAD UD AF HUSET​

Bestil minimum 15 produkter til dit næste arrangement. Så sørger vi for en lækker omgang mad og drikke til en overkommelig pris.

Salat

Vi blander og serverer gerne sprøde salater til dit arrangement, så du kan få et sundere alternativ til fastfood.

Sandwich

Vi bestræber os på at lave de bedste og de sundeste sandwich til dit næste arrangement. Selvfølgelig altid frisksmurte​

juice

Prøv også vores superjuices, som indeholder sunde grøntsager, frugter og superfoods. En god energibooster til ethvert arrangement.​

DET SUNDE VALG SOM MAD UD AF HUSET​

Catering til dit arrangement

Hos Kcal tilbyder vi catering ud fra et bredt udvalg af lækre salater, sandwiches og juice, der passer til ethvert arrangement – stort som småt.

Uanset om du planlægger et firmaevent, en workshop, en familiesammenkomst eller en stor fest, så vil catering fra Kcal helt sikkert være et hit hos dine gæster.

Vil du slippe for alt besvær med madlavning? Vi står klar til at gøre dit arrangement til noget helt særligt med vores smagfulde, grønne menu.

Det eneste vi beder om er, at du bestiller minimum 15 produkter. Så klarer vi resten.

Udfyld formularen,
så vender vi tilbage så hurtigt som muligt

Få et tilbud

Sund catering i København og omegn

Lad Kcal gøre din næste begivenhed i København og omegn til noget særligt med vores catering. Vores menu glæder både øjet og ganen med vores fokus på friske, nærende råvarer.

Hos os er missionen at levere madoplevelser, der løfter din fest, firmaevent eller familiemiddag til nye højder. Med vores store kærlighed til mad sikrer vi, at hver ret ikke bare smager fantastisk, men også ser indbydende ud.

Frokostordning fra KCAL

Med en frokostordning fra Kcal kan dit team nyde sund, nærende og velsmagende mad hver dag. Vi har skabt et udvalg af retter, der ikke kun tilfredsstiller smagsløgene, men også giver en energifyldt arbejdsdag. Fra frisklavede salater og håndlavede sandwiches til forfriskende juice, sørger vi for, at der er noget for enhver smag.

Vi tror på, at god mad er nøglen til et godt arbejdsmiljø, og vores menu er sammensat ud fra sunde kvalitetsingredienser, som både smager fantastisk og mætter til en lang arbejdsdag. Vores udvalg spænder bredt fra knasende friske salater og sandwiches til opkvikkende juices. Så vil du løfte humøret og produktiviteten i dit team med catering til frokost, kan du lave en virksomhedsaftale med os.

Bestil catering fra KCAL i dag

Er du klar til at gøre din næste begivenhed i København uforglemmelig med frisk, lækker og sund catering? Tag det første skridt mod en fantastisk madoplevelse og kontakt Kcal i dag. Vi glæder os til at servere sprøde salater, lune sandwiches og friskpressede juices, der passer perfekt til dine behov.

Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på catering til dig.