Take Away Frederiksberg

Hvis du leder efter et sted at stille sulten på Frederiksberg. Så er det mere end oplagt at slå et smut forbi og hente take away hos os på Frederiksberg.

Åbningstider: 10:30 – 20:00 alle dage

Byen i byen

På dejlige Frederiksberg, byen i byen, finder man et hav af gode spisemuligheder og der er rig mulighed for at bringe det med sig som take away på Frederiksberg – bydelen rummer nemlig et stort udvalg af hyggelige steder, hvor man kan nyde sin take away på Frederiksberg.

I slutningen af Gl. Kongevej helt oppe ved Frederiksberg Rådhus finder man Kcal Factorys take away på Frederiksberg. Vores butik ligger i et mekka af godt take away på Frederiksberg, og det er derfor et oplagt sted at gå hen for at få stillet sin sult.

Boost din hverdag!

Hvem er vi hos Kcal Factory?

Hos Kcal Factory stræber vi efter at servere et sundere alternativ til traditionel fastfood, som mange har hang til – og med rette. Men hos Kcal Factory serverer vi sprøde salater og lune sandwiches som med sikkerhed vil stille din sult, når du får lyst til take away på Frederiksberg. Du kan også få slukket tørsten og samtidig få et skud med vitaminer, vi serverer nemlig friskpressede juices og trænger du til et ekstra boost, kan du med fordel prøve vores superjuices, det hele kan naturligvis tages med som take away på Frederiksberg. Se hele menukortet og bliv fristet.

GRøn take away på frederiksberg

Hos Kcal Factory tror vi på gennemsigtighed, og netop derfor kan du, når du køber take away på Frederiksberg, hos os, se de grundlæggende ernæringsoplysninger for dit måltid, vi oplyser nemlig om, hvor mange kalorier, hvor meget protein og hvor meget fedtindhold vores mad indeholder, så kan du altid tage det valg, som passer dig bedst. Vil du vide mere om vores håndtering af fødevarer mm. kan du læse mere i vores kontrolrapport.  

De gode råvarer

Når du bestiller og henter din take away på Frederiksberg, kan du være sikker på at få gode salater, sandwiches og juices lavet og fremstillet af de bedste råvarer. Vi går op i at vores take away på Frederiksberg er af den bedste kvalitet, derfor bygger vores mad på ærlige og mættende råvarer. Vores mad er fyldt med masser af kostfibre, salaterne er bygget på grove mættende grøntsager og vores lune sandwich er lavet på det lækreste fuldkornsbrød. Når vi vælger at kvaliteten på råvarerne skal være i top, så sikrer det samtidig at maden som du henter som take away på Frederiksberg er god, frisk og velsmagende.

Vi gør valget lidt nemmere for dig

Når man køber mad hos os, enten som take away på Frederiksberg eller nyder det i restauranten, så sørger vi får, at det så vidt muligt bliver serveret på den mest bægerdygtige måde. Vi bestræber os nemlig altid efter det grønneste alternativ, og det betyder at størstedelen af vores emballage er enten bionedbrydeligt eller genanvendeligt.

bliv opdateret om take away på frederiksberg

Vi synes du skal følge med i hvad vi går og laver, og samtidig holde dig opdateret på nyheder fra Kcal Factory, samt din yndlings take away på Frederiksberg. Følg os derfor på Instagram, så går du ikke glip af noget.