Velkommen

Sandwich Østerbro

En simpel ide

Sandwich er en af verdens mest populære spise, og det er der en grund til. De er nemme, praktiske og smager godt. Det simple koncept med kød og grøntsager m.m. i mellem to skiver brød, som vi i dag kalder for en sandwich, har eksisteret i over 250 år. De kan have næsten uendelige kombinationer af fyld og brød.

Hos Kcal har de en speciel plads i vores hjerter og på vores menukort. Ud over vores salater og juices så betyder vores sandwich på Østerbro meget for os. Vi stræber efter at lave de bedste og de sundeste sandwich på Østerbro. Vores sandwich på Østerbro er lavet med de bedste råvarer.. Vores passioneret medarbejdere glæder sig til at kunne give dig den bedste sandwich på Østerbro. Så hvis du leder efter en god sandwich på Østerbro, så er Kcal stedet du skal kigge forbi.

Adresse

Østerbrogade 31, 2100 København Ø

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 10.30 - 21.00
Fredag: 10.30 - 20.00
Lørdag - Søndag: 11.00 - 20.00

Telefon

+45 27 14 70 74

Email

info@kcalfactory.dk

20% PÅ FØRSTE KØB! 🚀

Download vores ny app og få 20% rabat på første køb.

BEDSTE SANDWICH​

Vi serverer, hvad vi mener udgøre den bedste sandwich på Østerbro, som er fyldt med gode råvarer og gennemsigtighed, så du ved hvad du spiser.

Vi tilbyder et stort udvalg af fyld, med et væld af forskellige kombinationer. Hos Kcal finder du noget for enhver smag. Er du til en klassisk med kød, kan du oplagt prøve en Kcal Classic, en Spicy Beef eller vores Rise and Shine med Seranoskinke. Er du mere til fisk så har vi vores Tuna Treat eller en simpel laksesandwich, som du kan nyde på vores fuldkornsbrød. 

Hvis du ikke er til kød, så tilbyder vi også vores vegetariske alternativ The Green One, som er fyldt med sprøde grøntsager. Du finder disse sandwich på Østerbro hos Kcal, og husk at du kan skylle det med en friskpresset juice.

sandwich østerbro

Få stillet både sulten og tørsten

Når du besøger os på Amager, kan du både få stillet din tørst og din sult. Hvis du er til friske og sprøde salater, kan du blandt andet vælge imellem; Chicken Sesame, Lemongrass Beef, Omega eller du kan bygge din egen. 

Er du mere til en lækker sandwich kan du blandt andet lade dig friste af; Tuna Treat, Rise and Shine, The Green One eller Kcals’ Classic. Til at skylle det hele ned med kan du med fordel vælge en af vores friskpressede juices og smoothies, som er fyldt med søde og syrlige frugter. 

Mangler du lidt ekstra power til din dag, så gå efter en power juice, dem har vi krydret med lidt ekstra.

Vi tænker på miljøet

Hos Kcal fokuserer vi på mere end bare at servere en god sandwich på Østerbro til dig, vi har også et stort fokus på at være så grønne som muligt, både i forhold til vores sandwich på Østerbro, men også når det kommer til miljøet.

Udover at vi er et grønnere alternativ til det mere traditionelle take away, arbejder vi også på at bidrage til at mindske vores udledning af skadelige stoffer i miljøet. Derfor er størstedelen af emballagen som vi bruger genanvendeligt eller bionedbrydeligt. Med disse tiltag mener vi, at vi kan være med til at hjælpe den jord, hvor vores grøntsager kommer fra. Så leder du efter en god og hurtig to-go sandwich på Østerbro, kan du komme forbi og prøve et af vores sunde take away måltider med god samvittighed hos Kcal.

Hold dig opdateret

Følg med i hvad vi laver og se hvad vi finder på næste gang. Så kig forbi vores Facebook og Instagram, for at være sikker på, at du ikke misser noget. Her kan du følge med i alt hvad der sker, og se den gode stemning, der er i vores restauranter. Hold dig opdateret og bliv inspireret til din næste sandwich på Østerbro.