Velkommen

Sandwich Amager

En god sandwich på Amager

Mange elsker en god sandwich. Den kan kombineres på mange måder, brød, pålæg, dressing, den er praktisk at have med og den kommer som stor, mellem eller lille. Den klassiske spise blev opfundet for over 250 år siden, og det er ganske simpelt to stykker brød med fyld i midten. Den blev opfundet i England, og landet er ikke ligefrem kendte for at have bidraget til verdenskøkkenet, men én ting er sikkert, du kan få en god sandwich på Amager.

Adresse

Amager Strandvej 112, 2300 København

Åbningstider

Mandag - Fredag: 10.30 - 20.00
Lørdag - Søndag: 11.00 - 20.00

Telefon

+45 27 14 70 74

Email

info@kcalfactory.dk

20% PÅ FØRSTE KØB! 🚀

Download vores ny app og få 20% rabat på første køb.

En simpel opskrift

Opskriften er ganske simpel. To stykker brød med pålæg imellem – og du har den lækreste morgenmad, frokost eller aftensmad. Salat og sandwichkæden Kcal har gjort det deres mission at lave gode og sunde retter, som ikke blot smager godt, men som også indeholder gode og mættende råvare og ingredienser.

Det er lykkedes, og man kan finde deres gode salater og sandwich på Amager, Hellerup, Østerbro og på Fisketorvet. Selvom opskriften bag den lækre spise er simpel, så er der et hav af kombinationsmuligheder, når jagten går ind efter at lave den bedste. Er man bosat i Københavns og omegn kan man med fordel svinge forbi og få en sprød velkomponeret sandwich på Amager, hvor du finder en af Kcals nyeste restauranter.

 

sandwich amager

Et væld af kombinationer

Når jagten efter en sandwich på Københavns svar på Manhatten er gået ind, så er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for hvad den kan indeholde. Falder dit valg på en sandwich på Amager fra Kcal, så kommer du højst sandsynligt igen for at sætte tænderne i endnu én. På menuen finder du noget for enhver, er du til fisk kan du prøve en Tuna Treat eller en med laks. Er du mere til lidt kød kan du nyde en Kcal’s Classic, en Spicy Beef eller en Rise and Shine med Seranoskinke. Er du vegetar så sæt tænderne i den sprøde The Green one. Med en sandwich på Amager, bliver din ønsker med garanti opfyldt.

Kcal's sandwich på Amager

På gåturen, på strandturen, til hverdag, til aften og til tømmermændene, kan du med fordel sætte tænderne i sprøde og lækre sandwiches på Amager, hvor du finder Kcal på en af Amagers bedste placeringer, med blot et stenkast fra Amaget Strandpark og udsigten og selv samme, finder man altså det perfekte frokost spot, hvor du kan nyde en god sandwich på Amager.

Keep up with us

Man kan aldrig vide, hvad vi finder på hos Kcal. Én ting er sikkert vores gode kvalitet og smager finder du hver dag i vores mad og på Instagram, kan du følge med i, hvad vi går og laver.