Amager

Hent lækker take away på Amager.
Vi lover at tage varmt imod dig!

Adresse:
Amager Strandvej 112, 2300 København

Åbningstider:
Mandag –  Søndag
11:00 – 20:00

Om restauranten

Har du lyst til lækker, velsmagende og sund mad? Så bør du hente din take away hos os på Amager Strandvej 112, for her ligger en af vores restauranter. 

Kcal Factory take away på Amager
På Amager finder du os på lækre Amager Strandvej, vi ligger med udsigt over Strandparken, den perfekte placering, til når sulten melder sig. Hvad enten det er stranden man er på eller om det blot er en gå-tur, kan man altid få vores mad som take away på Amager. I vores restaurant finder du friske og nærende salater og sandwiches, som giver dig et boost til dagen.  
Det perfekte frokost spot
Med Kcal Factorys placering her ligger vi perfekt, når man er på tur og skal nyde sin frokost som take away på Amager i det fri. På vores restaurant vil du blive fristet af gode og sprøde salater og sandwiches, som er et sundere alternativ til det traditionelle take away på Amager. Bestil mad hos Kcal Factory og tag det med som take away til Amager Strandpark, eller som dit afsluttende spot på dagens gåtur.  
Få stillet både sulten og tørsten
Når du besøger os på Amager, kan du både få stillet din tørst og din sult. Hvis du er til friske og sprøde salater, kan du blandt andet vælge imellem; Chicken Sesame, Lemongrass Beef, Omega eller du kan bygge din egen. Er du mere til en lækker sandwich kan du blandt andet lade dig friste af; Tuna Treat, Rise and Shine, The Green One eller Kcals’ Classic. Til at skylle det hele ned med kan du med fordel vælge en af vores friskpressede juices og smoothies, som er fyldt med søde og syrlige frugter. Mangler du lidt ekstra power til din dag, så gå efter en power juice, dem har vi krydret med lidt ekstra.  
Gode råvarer
Når du henter dit take away på Amager i vores restaurant, sørger vi for at du går fra os med et mættende måltid. Vores råvarer og ingredienser er nærende og af god kvalitet, vi gemmer ingen skøre ingredienser i vores take away på Amager, tværtimod! Vi går ind for gennemsigtighed og derfor får du fuld gennemsigtighed med de grundlæggende ernæringsoplysninger for hvert enkelt produkt, som vi har på menukortet i restauranten og som take away på Amager. Alt på vores menu er sammensat af kvalitetsråvarer, som er friske, velsmagende nærende og fyldt med masser af kostfibre. Du kan bestille salater og sandwiches, der alle er bygget på grove og mættende grøntsager og brødet til vores sandwiches er naturligvis fuldkornsbrød.  
Altid lidt grønnere
Når vi tænker grønt, så tænker vi rigtig grønt. Det gælder selvfølgelig når det kommer til vores take away på Amager, men også i resten af butikken. Den emballage vi bruger til at pakke vores grønne salater og sandwiches er vigtigt, og derfor er alt vores emballage stort set bionedbrydeligt eller genanvendeligt. Så modtager du din take away på Amager i god behold.  
Følg Kcal Factory
Holde øje med vores sociale medier, hvis du vil holde dig opdateret på hvad vi finder på af nye grønne tiltag. Giv og et like på Instagram eller Facebook. Vi ses til dit næste take away måltid på Amager hos Kcal Factory.

Email:
info@kcalfactory.dk