Velkommen

Take away Hellerup

Kcal take away Hellerup

På hjørnet af den levende Strandvejen og Sankt Peders Vej finder du lækkert take away i Hellerup. På Sankt Peders Vej 1 har en af Kcals restauranter nemlig til huse. Restauranten her er fyldt med stemning og ligger i rolige omgivelser, hvor det er oplagt at smutte forbi på en gå-tur til vandet eller til det grønne. Her serveres der lækker mad til take away i Hellerup.   Vores restaurant nord for København er som du kender dem fra vores andre restauranter. Her er humøret højt og der stræbes efter god stemning og god mad, som er et sundere alternativ til dit næste måltid.  

Adresse

Sankt Peders Vej 1, 2900 Hellerup

Åbningstider

Mandag - Fredag: 10.30 - 20.00
Lørdag - Søndag: 11.00 - 20.00

Telefon

+45 27 14 70 74

Email

info@kcalfactory.dk

20% PÅ FØRSTE KØB! 🚀

Download vores ny app og få 20% rabat på første køb.

Et grønt alternativ

Hos Kcal bestræber vi os på altid at kunne tilbyde det grønneste alternativ, det gælder både når vi vælger vores ingredienser og råvarer, men det gælder også når vi vælger vores emballage. Derfor er størstedelen af vores emballage bionedbrydeligt eller genanvendeligt. På den måde sørger vi for at din take away i Hellerup bliver leveret til dig med ansvarlig emballage. Det grønne alternativ gør sig naturligvis også gældende i vores alt vores mad, og vi går ikke på kompromis når det gælder take away i Hellerup.  

Råvarer, der vil noget

Hos Kcal sørger vi for at hver gang at du henter take away i Hellerup, at det er gode og nærende ingredienser og råvarer. Vi holder på at være så gennemsigtige så muligt, derfor gemmer vi ikke noget mærkeligt i vores take away i Hellerup.

I vores restaurant kan der købes sundere alternativer til den traditionelle fastfood, som man ofte køber til take away i Hellerup.

Hos Kcal servere vi mad med fuld gennemsigtighed når det gælder de grundlæggende ernæringsoplysninger for hvert enkelt produkt. Alt vi har på menukortet kan både købes i restauranten eller som take away i Hellerup.

Vores menuer er sammensat af nærende og friske råvarer med masser af kostfibre. Salaterne er bygget op på grove grøntsager, der gør dem mættende og vores sandwich er lavet på fuldkornsbrød – vores mad er derfor oplagt som en god frokost eller en let aftensmad.

Og vil du have den med hjem, så kan det naturligvis købes i vores restaurant som take away i Hellerup.

Få superpowers med en superjuice

Udover vores sprøde salater og velsmagende sandwichs, du kan købe i restauranten eller som take away i Hellerup, kan du også bestille en superjuice til take away i Hellerup, til en powerwalk ned ad Strandvejen. Vores friskpressede juices og superjuices, er spækket med gode ingredienser, som giver dig lige de ekstra kræfter til at klare dagen.  

Hold øje med os

Der sker altid rigtig mange ting hos os i vores restauranter, og vi forbedrer os hele tiden, så du kan få god mad til take away i Hellerup. Så følg os på Facebook eller Instagram og gå aldrig glip af en nyhed.