Velkommen

Take away Valby

Kcal take away i valby

Trænger du til et sundt og lækkert frokostmåltid? Så bør du kigge forbi vores helt nye restaurant på Valby Langgade 68.

Restauranten ligger centralt placeret i Valby, så uanset hvor i Valby du befinder dig, når sulten banker på, er der ikke langt til vores nye flotte restaurant. Her står vi klar til at servere dig et lækkert og sundt måltid. 

Så hvad enten det er til den hurtige frokost på farten, eller et lækkert måltid hjemme med venner eller familie, så er take away fra Valby et oplagt bud. 

I vores nye restaurant i Valby kan vi byde på sprøde og nærende salater og sandwiches, som giver dig fornyet energi til resten af dagen.

Adresse

Valby Langgade 68,
2500 Valby

Åbningstider

Mandag - Fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag - Søndag: 11.00 - 20.00

Telefon

+45 27 14 70 74

Email

info@kcalfactory.dk

20% PÅ FØRSTE KØB! 🚀

Download vores ny app og få 20% rabat på første køb.

Det perfekte frokost spot

Vores nye restaurant Kcals i Valby, ligger perfekt central placeret. Skal du eksempelvis på picnic i Valbyparken eller Søndermarken, så kan du nemt snuppe en lækker salat eller sandwich med som take away. Vi kan byde på mange forskellige sammensætninger af grøntsager og proteiner – både vegetarisk eller med kød. Vi mener, vi kan servere noget til enhver smag. Vi glæder os til at se dig i Valby.

Er du både sulten og tørstig?

Intet problem! Hos vores restaurant i Valby, kommer vi både tørsten og sulten til livs. Er du i humør til en lækker og frisk salat, kan vi bl.a. tilbyde; Chicken Sesame, Lemongrass Beef, Omega eller du kan bestemme selv og bygge din egen salat. 

Er du mere i humør til en sprød sandwich, er du ikke gået forgæves. Vælg mellem; Tuna Treat, Rise and Shine, The Green One eller Kcals’ Classic. Vi har desuden et stort udvalg af priskpresset juice og vitaminrige smoothies, fyldt med friske, søde og syrlige frugter og bær. Den perfekte kontrast til det sprøde og salte fra maden. 

Grøn take away i valby

Hos Kcal går vi meget op i at holde den grønne linje. Det gælder både i vores take away i Valby, men også i alle de andre butikker.

Vi går meget op i at emballagen på vores produkter er enten udvundet fra genanvendeligt plastik eller bionedbrydeligt materiale. Så du kan både have samvittigheden i orden når det kommer til miljøet og din egen krop, når du køber mad fra Kcal. 

Følg med på sociale medier

Holde øje med vores sociale medier, hvis du vil holde dig opdateret på hvad vi finder på af nye spændende og grønne tiltag. Følg med på Instagram eller Facebook og så ses vi til dit næste take away måltid hos Kcal i Valby.