Velkommen

Salat Valby

Salat Valby - Nyd et lækkert måltid med god samvittighed

Hos Kcal, kun et stenkast fra Valby station og Zoo, kan du få et smagfuldt og sundt måltid – også som take away. Når vi er på farten, er det typisk de hurtige, nemme og ofte usunde løsninger, vi tyer til, men vi er dit sunde alternativ til traditionel fastfood, og du kan endda også nyde din salat i vores hyggelige butik på Valby Langgade.

Har du været på shoppetur i Spinderiet eller gået en tur i Frederiksberg have, så kan du med fordel slå et smut forbi os og få stillet sulten og tørsten med vores juices, mealshakes, sandwiches eller en salat i verdensklasse.

Adresse

Valby Langgade 68,
2500 Valby

Åbningstider

Mandag - Fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag - Søndag: 11.00 - 20.00

Telefon

+45 27 14 70 74

Email

info@kcalfactory.dk

20% PÅ FØRSTE KØB! 🚀

Download vores ny app og få 20% rabat på første køb.

Friske og sprøde salater i Valby

Vi har et bredt udvalg på vores menukort, så du kan vælge den salat, der tiltaler dig mest, eller du kan sammensætte din helt egen. Vi tilbyder både en salat med eller uden kød og fisk samt sæsonens salat, der bliver skiftet ud for hver sæson. Den er lavet af de allerbedste råvarer fra de pågældende sæsoner og er derfor ikke en fast del af menukortet året rundt.

Du kan finde ernæringsspecifikationer på al vores mad, så du kan træffe det valg, der passer bedst til dine behov. Hvis du er på kostplan og gerne vil vide dit præcise indtag af proteiner, kulhydrater og fedtsoffer, har det aldrig været nemmere at spise mad ude. Man kan også helt lade være med at kigge på oplysningerne, hvis det ikke har nogen relevans. Kom forbi og nyd en lækker frokost, hos os i Valby.

chicken sesame valby

Vi tænker grønt

Udover de friske og sunde råvarer, som vores mad består af, fokuserer vi også på at være så grønne som muligt, for miljøet. Størstedelen af den emballage, som vi bruger, er af genanvendelige eller bionedbrydelige materialer.

Find os

Du kan finde os flere steder i København og omegn, men hvis du befinder dig tæt på Zoo eller i centrum af Valby, så finder du os hurtigst i vores butik på Valby Langgade 68, hvor vi står klar til at servere de lækreste sandwiches og en sprød salat i forskellige variationer. Vi serverer den samme gode kvalitet og smag i alle vores butikker, så frygt ej, hvis du f.eks. er på Amager eller Østerbro, så kan du forvente samme høje standard.

Du kan også finde os på  Instagram eller Facebook hvor vi deler ud af vores lækkerier, du kan møde vores fantastiske personale samt finde nyheder og andre spændende ting.