Velkommen

Salat Hellerup

Friske og sprøde salater i Hellerup

Slentrer du en tur ned af Strandvejen i Hellerup, vil du møde en masse hyggelige steder på din vej. Der er gode butikker og masser af muligheder for shopping, et hav af restauranter og god take away.

Så begynder maven at rumle, og har du brug for lidt ny energi, kan du med fordel svinge forbi Kcal og få en salat i Hellerup. Vores råvarer er altid friske og god kvalitet og vi gør en dyd ud af at sammensætte lækre smage og konsistenser, så du får en fyldestgørende og tilmed sund frokost, når du køber salat hos Kcal i Hellerup. 

Vi har altid et stort, men overvejet, udvalg af salat i Hellerup. Nogle af de salater i Hellerup man kan nyde er vores bud på en caesar salat – nemlig Kcal’s Caesar, med sprøde croutoner, syltede rødløg, saltede mandler, tranebær, spidskål, romainesalat og selvfølgelig vores Caesar dressing

Adresse

Sankt Peders Vej 1, 2900 Hellerup

Åbningstider

Mandag - Fredag: 10.30 - 20.00
Lørdag - Søndag: 11.00 - 20.00

Telefon

+45 27 14 70 74

Email

info@kcalfactory.dk

20% PÅ FØRSTE KØB! 🚀

Download vores ny app og få 20% rabat på første køb.

Mulighederne er mange

Lokationen på Strandvejen i Hellerup, var oplagt for Kcal, da vi åbnede dørene til butikken. Siden da er det strømmet ind med folk, der ønsker et sundere alternativ til deres salat i Hellerup.

Hos Kcal tilbyder vi nemlig altid et sundere valg af take away, hos os kan du købe sandwich, friskpresset juice og salat i Hellerup. De er varme, lune, sprøde og friske. Og vi gør en dyd ud af at servere ærligt og velsammensat mad og salat i Hellerup og vores andre butikker..

Er du til fisk kan du nyde en Tuna Pearl med frisk tun, edamamebønner, tangsalat, quinoa, forårsløg, dild, syltede rødløg, spidskål og chili-ingefær dressing. Du kan også nyde en Omega med lækker varmrøget laks, feta, sesamfrø, persille, spinat, spidskål, edamamebønner, forårsløg og gomadressing.

Du kan også bestille en Lemongrass beef, The Mexican og flere til. Det er også en mulighed at bygge sin egen salat i Hellerup, så kan du vælge alt dét, som du bedst kan lide. Mulighederne er altså mange, når der skal vælges salat i Hellerup.

Hellerup sandwich

De grønne og nemme valg

Hos Kcal stræber vi altid efter det grønneste valg, både når det kommer til salat i Hellerup, men også når det kommer til, hvad vi pakker vores mad ind i. Derfor er langt det meste af vores emballage genanvendelig eller bionedbrydeligt. Det betyder meget for os, at vi tager det mest bægerdygtige valg, såfremt det er muligt, og at vi er gennemsigtige. Derfor kan man også altid læse specifikationer vedrørende ernæring i både vores sandwich, juice og vores salat i Hellerup. På den måde kan man som gæst og kunde hos Kcal, altid være sikker på at tage det valg, man har det bedst med.

Find os

I Hellerup kan du finde os lige på hjørnet af den vibrerende strandvej og den roligere Sankt Peders Vej, hvor vi har adresse i nummer 1. Er du bare forbipasserende og bor i København, kan du glæde dig over, at vi ikke kun serverer salat i Hellerup, men også i vores andre butikker. Du kan finde vores andre Kcals på Østerbro, Vesterbro, Amager og Frederiksberg. Det er den samme gode smag, som vi serverer i alle vores butikker.

Vi laver mange spændende ting i vores restauranter, som vi gerne vil dele med dig. Så tag et smut forbi vores Instagram eller Facebook og følg os der. Så er du sikker på, at du ikke misser nogle nyheder, og du får den gode stemning at se, der altid er hos Kcal. Hold dig opdateret og bliv inspireret til din næste sandwich i Hellerup.