Velkommen

Frokost Valby

Frokost Valby - Sund og næringsrig mad hos Kcal Factory

Midt på Valby Langgade, i Valbys centralline, finder du Kcal Factory – dit sunde alternativ til fastfood. Vores lokation i Valby ligger tæt på både shoppingmuligheder, såsom Spinderiet shoppingcenter og masser af transportmuligheder, da både S-tog, regional tog og busser kører ganske tæt på.

Med andre ord, så findes der ikke ret mange undskyldninger for ikke at forkæle sig selv eller dem man holder af med lidt lækker, sund mad. Valby ligger ganske centralt med grænser op til både Vesterbro, Frederiksberg, Hvidovre, Rødovre og Vanløse, så hvad end du befinder dig i eller tæt på Valby, så vil en frokost hos Kcal Factory ikke være langt væk.

Adresse

Valby Langgade 68, 2500 Valby

Åbningstider

Alle dage 10:30-21:00

Telefon

+45 27 14 70 74

Email

info@kcalfactory.dk

20% PÅ FØRSTE KØB! 🚀

Download vores ny app og få 20% rabat på første køb.

Fyld din krop med gode sager

Når du bestiller en lækker frokost fra Kcal Factory i Valby, så kan du være sikker på at byde dine smagsløg og din krop på masser af god smag, tonsvis af vitaminer, proteiner og kostfibre, som alt sammen er noget, vi behøver, som mennesker.

 

Mange af os har svært ved at få inkorporeret en god og sund livsstil med varieret kost og friske grøntsager, da arbejdsdagene ofte er lange og overskuddet til den smalle side. Netop derfor tilbyder vi en sund frokost til dig, der gerne vil holde kroppen i gang, leve sundt, men også stadig kunne nå hverdagens gøremål og arbejde.


Det handler nemlig hverken om et fravalg eller om at skulle nedprioritere noget – tværtimod. Det handler om at opprioritere de gode vaner, den sunde livsstil, det større overskud – selv til frokost. Og vi hjælper dig gerne, både i Valby, men også i vores andre spisesteder på blandt andet Frederiksberg og Amager.

Masser af energi efter en frokost i Valby

Vi kan tilbyde masser af sunde og lækre bud på en frokost i Valby – både sandwiches med kylling, laks eller måske med serrano skinke, et væld af sunde og lækre salater fyldt med gode råvarer, velsmag og sprødhed, samt friskpressede juices og shakes, du med fordel kan nyde på farten eller hos os.

Vi tilbyder også combos, så du kan få en fuld frokost med både mad og drikke spækket med gode vitaminer, den rette mængde protein og gode smage.

Følg med her