SANDWICH VALBY - NYD ET SUNDT MÅLTID I NÆRHEDEN

Besøg vores spisested i Valby og sæt tænderne i en sprød sandwich. Vælg mellem vores seks forskellige smagsvariationer med alt fra kylling, marineret oksekød, laks, tun, serrano eller en vegetarisk variant. 

En mættende og smagfuld sandwich

Man går aldrig galt i byen med en god, frisklavet sandwich. Hos Kcal Factory i Valby laver vi vores sandwiches med lækkert, sprødt fuldkornsbrød og forskelligt fyld. Der er en valgmulighed til enhver smag, hvad end du har lyst til laksemousse, en vegetarisk version med avocado eller en klassisk variant med kylling og pesto. 

Adresse

Valby Langgade 68, 2500 Valby

Åbningstider

Alle dage 10:30-21:00

Telefon

+45 27 14 70 74

Email

info@kcalfactory.dk

20% PÅ FØRSTE KØB! 🚀

Download vores ny app og få 20% rabat på første køb.

Det gode valg

Hvis du vælger at bestille dit næste måltid hos os i Valby, har du allerede truffet et rigtig godt valg. Vi går nemlig op i, at vores gæster får et sundt måltid, hvad end det er en salat eller en sandwich. Vi er også helt gennemsigtige omkring indholdet i vores mad, så du, ved hver valgmulighed på menukortet, kan se, hvor mange kalorier og makronæringsstoffer der er i hver pågældende sandwich eller salat. 

Makronæringsstoffer er henholdsvis proteiner, kulhydrater og fedtindhold, så de giver dig et overblik over, hvordan kalorierne er fordelt i maden. Det kan være gavnligt, hvis du er på kostplan eller blot går op i, hvad du indtager af kalorier.

Vi er miljøbevidste

Hos Kcal Factory mener vi, at alle har et ansvar for at være miljøbevidste. God samvittighed starter ikke kun med et sundt og grønt måltid, men også med miljørigtige valg. Vi bruger derfor genanvendelig og bionedbrydelig emballage, når vi serverer vores mad som take away. Så leder du efter en sandwich i Valby, der ikke bare er et sundere valg, men som også er mindre belastende for miljøet, så kan du trygt bestille mad hos os.

Hold øje med os

Hvis du er vild med vores mad og gerne vil holde dig opdateret på nyheder omkring tilbud, nyheder på menukortet eller nye restauranter, så er du meget velkommen til at følge med inde på vores Instagram-profil, hvor vi aktivt poster billeder og videoer bl.a. fra vores restaurant i Valby.